Velkommen til  FLY SIDEN på www.modellfly.no

Vil du LÆRE å fly ???  Kjøp deg en flysimulator !  En Flysimulator er fort spart inn igjen, og kan gi deg lærdom som ikke er mulig å lære utendørs,  med mindre du har ubegrenset tilgang på penger :-)

GRATIS  FLYSIMULATOR der du kan øve og knuse fly uten å bruke penger. Det er bare tull å bruke penger på simulator når du kan få FMS GRATIS .  FMS er faktisk like god som Realflight eller hvilken som helst andre simulatorer, når det gjelder å lære  grunnligende flyferdigheter. Og den har mange flere modeller og velge mellom. ( selv har jeg 750 forskjellige fly og helikoptere på min utgave og noen av dem finner du på linken under. 

 

152-5268_IMG.JPG (13247 bytes)152-5264_IMG.JPG (29087 bytes)Twin Jet Elektro jagerfly med topfart på ca 110 km/t .  Elektrofly er noe som kommer mer og mer i tiden fremover og pr. idag er det Elektrofly som har de fleste rekorder innen fart og ytelser.   Viste du at det finnes Elektrofly som går 90 Grader rett opp med over 50 meter pr. sekund og forsetter å akselerere ? 

Eller at Dragrace med både Fly og Helikopter alltid vinnes av ELEKTRO ?

Kjetil Hovrer over Jazz Fly med Eco Picolo . et par smakebiter fra Flyshow 2000 på Ulven. JAZZ Flyet er det "hotteste" flyet jeg har og kanskje det jeg bruker mest.. Dette flyet kan "hovre" og det er kun fantasien som setter grenser når denne er i luften. jazzjan01.JPG (54810 bytes) Jeg bruker mye NEON farger på mine fly, da de er utrolig mye lettere å se i luften når vi flyr om vinteren og om kveldene ! se selv. 
Barnstormer_turbo04.jpg (60480 bytes)Barnstormer SJØFLY. er mitt andre favorittfly og Sjøfly er kanskje det som vi trives best med om sommeren , når vi griller og drar på turer med våre fly. Snart kommer også Ready som sikkert vil bli en av mine favoritter da den er enkel og har gode flyegenskaper.   pilatus Ulven 98.jpg (24124 bytes)Kjetil med sitt Pilatus B4 Seilfly 350cm vingespenn.  Ja Seilfly er jo også en del av RC sporten og dette er kanskje det mest fassinerende , da du kan fly i timevis LYDLØST og bare kruse rundt uten noen motor problemer. 

 

 

   
Google
Web www.modellfly.no